2 ryggfiléer av kolja

Norge, benfri - MSC

37,95 kr


För ingredienser och näringsinnehåll vänligen se produktens förpackning

Tillagning

Tillagning (utan upptining): I vattenbad: Låt sjuda i 7 min. Ångkokning: 7 min under lock utan påse. I ugnen (210°C): 17– 20 min utan påse och pensla fisk med olja. I mikrovågsugn (900W): 3– 4 min (2 filéer), vänd efter halva tiden (utan påse). Upptining: Tillagas som en färsk produkt. I kylskåp: 3 tim. Ta bort påsen och lägg fisken i en blandning av vatten (2/3) och mjölk (1/3). I mikrovågsugn (upptiningsläge): 4 min (2 filéer) vänd efter halva tiden.

Förvaring

3 dagar i kylskåpets frysfack. I frysen (-18°C) till och med det datum som anges på förpackningen. Frys aldrig om en upptinad produkt.

Förpackning
kartong à 200 g
Artikelnummer
19140